Användarvillkor för Dirma

1. Inledning

Välkommen till Dirma! Genom att använda vår tjänst, godkänner du dessa användarvillkor. Vår tjänst erbjuder en plattform där supporters kan stötta ideella föreningar, och där annonsörer kan nå ut till relevanta målgrupper.

2. Behörighet

För att använda Dirma, måste du:

  • vara åtminstone arton (18) år gammal och kunna ingå avtal eller vara minst sexton (16) år gammal och ha din målsmans godkännande.
  • slutföra registreringen.
  • acceptera villkoren, och
  • ge sanna, fullständiga och aktuella kontaktuppgifter.

Genom att använda Dirma, garanterar du att du uppfyller alla de krav som anges ovan. Dirma kan vägra service, stänga kontot för en användare, och ändra behörighetskraven när som helst.

3. Datainsamling och Användning

  • Supporters - Vi samlar in information såsom e-postadress, ålder, kön, postnummer mm för att skapa en personlig profil. Denna information används för att skicka skräddarsydd reklam via e-post. Ditt samtycke till detta erhålls vid registreringen.
  • Ideella Föreningar - Vi samlar in organisationsnummer, adress och utbetalningsinformation för att hantera era transaktioner och kommunikation via vår tjänst.
  • Annonsörer - Vi samlar in företagsinformation inklusive adress, e-post och organisationsnummer för att administrera tjänsten och erbjuda riktad marknadsföring.

Vi samlar in företagsinformation inklusive adress, e-post och organisationsnummer för att administrera tjänsten och erbjuda riktad marknadsföring.

4. Användarnas Rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, rättelse av, och radering av dina personuppgifter. Du kan också invända mot behandlingen av dina uppgifter för direktmarknadsföring.

5. Dataskydd och Säkerhet

Vi åtar oss att skydda dina personuppgifter och har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa och kunna påvisa att behandlingen är i enlighet med GDPR.

6. Ändringar i Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i dessa villkor. Vid väsentliga ändringar kommer vi att informera dig via e-post eller på vår webbplats.

7. Kontaktinformation

För frågor om dessa villkor eller dataskydd, vänligen kontakta oss på info@dirma.se.

8. Ansvarsfriskrivning

Dirma AB tar inget ansvar för innehållet i den reklam som skickas ut av annonsörer eller för handlingar utförda av användare baserat på informationen i sådan reklam.

9. Samtycke till Elektronisk Kommunikation

Genom att registrera dig godkänner du att ta emot elektronisk kommunikation från oss.

10. Integritetspolicy

För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, vänligen se vår integritetspolicy.